2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, çoğu kez her seviyede veçhe değustalıktiren bir kol açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve dar yahut sıknur alanlarda sahaın dişi bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, pek âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet üzere faktörlere ilgilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha yüce bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya güzel ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı binalmaması müstelzim bir meselelemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğunlukla maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayak plakaları mevcuttur.

Birçok firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve yaşama emniyetliğini dikkate alarak itfaiye Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Tasarım olarak ayrımlılık göstermekle bile müşterek özellikleri, dayanıklı ve akva kuruluşda olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak kucakin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sadık kolayca oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan yufka malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page